HALLOWEEN

Informacije

Novi proizvodi

HALLOWEEN

Kod nas možete naći sve, što vam je potrebno da učinite vašu zabavu najbolju do sad i od svih. Nudimo vam tanjure, čašice, salvete i balone različitih oblika, boja i veličine. Pošto je poznato, da se u tim zabavam svi malo, neki više, namaskiramo, imamo za vas također halloween kostime i dodatke, koji će vas učiniti neprepoznatljive. Naruđbe oda...

Kod nas možete naći sve, što vam je potrebno da učinite vašu zabavu najbolju do sad i od svih. Nudimo vam tanjure, čašice, salvete i balone različitih oblika, boja i veličine. Pošto je poznato, da se u tim zabavam svi malo, neki više, namaskiramo, imamo za vas također halloween kostime i dodatke, koji će vas učiniti neprepoznatljive. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Više

HALLOWEEN Ima 6 proizvoda.

Podkategorije

 • Party program

  Ovdje možete naći sve što vam je potrebno za pravu Halloween zabavu. Imamo tanjire, čaše, pauke sa mrežama, mjehuriće od sapunice. Neka bude zabava za noć vještica savšena! Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Kostimi

  Noć vještica ne može proći bez sljedećih kostima. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni

  Sve što vam je potrebno kako bi vaša Halloween zabava bila savršena. Ovdje možete naći lateks balone, i balone različitih oblika kao što je šišimiš, bundeva, drakula i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Helijevi baloni

  Želite učiniti vašu zabavu još zanimljivijom? To možete učiniti sa helijevim balonima, koje imamo u raznim oblikama kao što su šišimiši, bundeve, crne mačke i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Perike

  Ovdje možete nači različite perike, koje će vam pomoći ustvariti savršenu 'sliku' za najstrašniju noć u godini! Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Halloween dodaci

  Ovdje možete naći vampirske zube, kosture, umjetnu krv, metle i mnogo drugih interesantnih dodataka. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Maske

  Neka bude vaša Halloween makeover savršen. U ovoj kategoriji vas čekaju strašne i grozne maske! Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Prikazuje 1 - 6 of 6 stavki
Prikazuje 1 - 6 of 6 stavki