Informacije

Novi proizvodi

Baloni sa helijem

Balone punjene helijem ćemo vam poslati na vaš naslov. Veličine balona su različite. Balon je napravljen iz posebne aluminijum folije i lebdi dvije sedmice. A imamo i balone iz posebne PVC folije, i taj balon je u mogućnosti da lebdi više od čak šest sedmica. Po vašoj želji, možemo balon poslati na drugu adresu, kao poklon. Molimo vas, da napiše...

Balone punjene helijem ćemo vam poslati na vaš naslov. Veličine balona su različite. Balon je napravljen iz posebne aluminijum folije i lebdi dvije sedmice. A imamo i balone iz posebne PVC folije, i taj balon je u mogućnosti da lebdi više od čak šest sedmica. Po vašoj želji, možemo balon poslati na drugu adresu, kao poklon. Molimo vas, da napišete tačan datum, kad da vam dostavimo balon. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Više

Baloni sa helijem Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Hodajuće životinje

  Balon vam naduvamo helijem i pošaljemo u kutiji na vašu adresu. Pogodan je za dječji poklon i obećavamo, djeca će ga se veseliti. Balon posle sedam dana izgubi helijum, ali se to se može srediti tako, da ga ponovo naduvate. Iz tog razloga vam nudimo helijum mini dozu, sa kojom možete sami naduvati vaš balon. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Za zaljubljene

  Helijev balon ćemo u paketu poslati na vašu adresu. Veličine balone su različite. Balon je napravljen iz posebne aluminij folije i u mogućnosti je da lebdi dve sedmice, ili iz posebne PVC folije, zbog koje balon može da leti i do šest sedmica. Balon možete više puta napuniti sa helijem. Ako želite možemo balon poslati na neku drugu adresu kao poklon. Dok budete to ispunjavali, ne zaboravite i to dopisati. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Bubble baloni

  Balon je napravljen iz posebne PVC folije i može dugo da traje. On lebdi u zraku, čak i do dva mjeseca, i moguće ga je ponovo naduvati.Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Folija godišnjice

  Helijev balon ćemo u paketu poslati na vašu adresu. Veličine balona su različite. Balon je napravljen iz posebne aluminijaste folije i u mogućnosti je da lebdi čak do mjesec dana. Balon možete više puta naputniti sa helijumom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Pjevajući baloni

  Pjevajući baloni su posebni baloni koje će vam zapjevati. Za rođendan vam može zapjevati medo Pooh, Tweety... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Folija brojevi

  Ovdje možete naći folija balone u obliku brojeva, velike 95cm-110cm, različitih boja. Možete naručiti balone pune helijem, zrakom ili nenapunjenog. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Halloween baloni

  Helijevi baloni, koji će učiniti vašu zabavu još boljom. Ovdje možete naći balone oblikom šišmiša, mačje glave, čarobnjačkih šešira i mnoge drige. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Disney, Smiley i...

  Ko vam se najviše sviđa? Hello Kitty? Štrumpfovi? Hannah Montana? Cars? Ili možda Spiderman? Sve nabrojane heroje možete imati u svom domu. Baloni su napravljeni iz folije i napunjeni helijem. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Rođenje djeteta

  Rođenje djeteta je nešto najljepše što može da vam se desi, zato smo za vas pripremili helij balone, baš za tu priliku, koji će učiniti da vam taj dan bude još savršeniji. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Rođen dan

  Helij baloni, koji će vam uljepšati vaše slavlje. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Životinje i drugo

  Dostupne su različite životinje, koje su naduvane sa helijem. Ovdje možete naći tigra, dinosaura, puža, traktora, bagra i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Materinji dan

  Usrećite svoju mamu sa helijevim balonom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Posebne prilike

  Ovdje možete naći napunjene helij folija balone za posebne prilike. Na balonima imate različite napise kao što su na primer: Happy anniversary, Good luck, Get well i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Folija balon - slova