KARNEVAL

Informacije

Novi proizvodi

KARNEVAL

Proizvodi vrhunske kvalitete. Ovdje možete naći različite kostime, perike i dodace. Naruđbe odane do 14h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

KARNEVAL Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Boje za slikanje

  Kod nas možete naći vrlo kvalitetne boje koje su prikladne za obraz i tijelo. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Brkovi i brade

  Ovdje možete naći sav dodatan materijal za maskenbal i druge slične prilike, koje su vam potrebne kako bi vaš makeover izgledao savršeno. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Laterne - lampioni

  Lampioni svih boja i veličina. Izaberite onog kojeg vi želite. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Zabavni proizvodi

  Ovdje možete naći sve što vam je potrebno za vašu vrhunsku zabavu. Šeširiće, pištaljke, konfete... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Kostimi za malu djecu

  Nudimo vam kostime za male za maskenbal, maškare, karneval... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Ženski kostimi

  Ženski kostumi, koje možete naći kod nas kroz čitavu godinu. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Muški kostimi

  Ovdje možete naći muške kostime i dodatni materijal. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Šaljivi proizvodi

  Nešto novo za svakoga. Šaljivi proizvodi uvjek nađu način, da poživite vašu zabavu. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Šeširi, kape

  Šeširi različitih boja, oblika i veličina za sve prilike. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Maske

  U ovoj kategoriji možete naći elegantne maske, šaljive maske i maske sa pomoću kojih se možete promjeniti u životinjske prijatelje. Naruđbe odane do 15h, će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dodaci za muškarce

  U ovoj kategoriji možete naći sav dodatni materijal koji vam je potreban, kako bi vaš makeover bio savršen! Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dodaci za djecu

  Ovdje možete naći sve što je vašoj maloj djeci potrebno za maskenbal, karneval, feštu, veselje i zabavu. Neka vaše djete bude što poželi biti. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dodaci za žene

  U ovoj kategoriji možete naći sve dodace, koji su vam potrebni za vaš savršen makeover. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Naočale

  Ovdje možete naći naočale svih veličina, oblika i boje za maskenbal, maškare... Sa njima ćete privuću pažnju mnogih, gdje god se nalazili. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Leće za oči

  Leće su modni dodatak za odrasle, i nisu priporućene za osobe ispod 16 godina. Kada se leće jednom otvore, dozvoljeno jih je upotrebljavati oko 30 dana. Ali to, naravno zavisi od toga, koliko često jih koristite. Zdjelicu za leće ne sapirajte sa običnom vodom. Priporučena prva upotreba je 2 sata. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Ženske perike

  Kod nas su vam dostupne i perike, svih dužina i boja. A i za prilike kao što su maskenbal, karneval... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Rukavice, čarapice

  Ženske rukavice i čarapice različith boja, veličina i namjene. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Tattoo

  Nešto novo i interesantno, sada možete i kod nas dobiti privremene tattoo naljepke, tattoo spreyeve, nudimo vam više od 100 različitih motiva. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Trepavice

  Ako želite da imate prodorne oči, prodoran pogled, onda imamo nešto za vas. A to su trepavice. Nudimo vam velik broj trepavice, za posebne prilike ili za svakodnevnu upotrebu. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Kostimi za dječake

  Kod nas možete naći vrlo kvalitetne boje koje su prikladne za obraz i tijelo. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Kostimi za djevojčice

  Kod nas možete naći maske i kostime za vašu djevojčicu. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Muške perike

  Muške perike vrhunske kvalitete. Možete naći i postati šta god poželite. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Ženske Deluxe perike

 • Karneval po temama
 • RASPRODAJA