VJENČANJE

Informacije

Novi proizvodi

VJENČANJE

U ovoj kategoriji ćemo vam predstaviti proizvode za dekoraciju i zabave na vašem vjenčanju. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

VJENČANJE Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Baloni

  Nudimo vam zaista veliku ponudu balona. U ovom trenutku možete odabrati tiskane balone različitih boja i veličina 30 cm prečnika. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni tiskani po naruđbi

  Dobijete 100 tiskanih balona, čija boja je po vašoj želji. Veličina balona je 28 cm prečnika. Balone tiskamo po vašoj želji sa različitim motivima i napisima. Boje balona mogu biti različite, dok boja tiska mora biti ista. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Veliki baloni

  Veliki baloni za dekoraciju. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Vjenčani pribor

  Sve što vam je potrebno za nezaboravno vjenčanje imate baš kod nas. Ako su vam potrebne blazinice za prstane, korpice za svjetne listiće i mnogi drugi proizvodi, onda ste na pravom mjestu. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Helijum balon

  Na vaš dom ćemo poslati balon od helijuma u paketu. Veličine balona su različite. Balon može biti napravljen od posebne aluminijum folije, koji lebdi dve sedmice, ili od posebne PVC folice, koji lebdi šest sedmica. Balon možete više puta napuniti sa helijumom. Ako želite, možemo balon poslati na drugu adresu kao vaš poklon. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Stolni konfeti

  Konfeti različitih boja i oblika. Upotrebljavamo jih kao dodatak kod dekoriranja. Posujemo jih po stolnjaku i sa tim ukrasimo stol. Možemo također dodati u kovertu sa pozivnicom i slično. Po želji jih možemo takodjer zaljepiti na darove, stolni aranžam,... U vrećici je 14g konfeta, to znači oko 300 kom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Organza

  Organza je ekstremno fina, tanka, svilena tkanina sa zarobljenim rubom. Pogodna za elegantnu dekoraciju. Lijepo stoji kot postavak preko sredine stola ili dodatak dekoraciji stola, i drugih aranžmana. Dostupna u : bijela, krem, zlata, srebrena, svijetlo roza, tamno crvena, bordo, žuta, orančna, čokoladno smeđa, svijetlo zelena, crna in tamno roza. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Organza vrećice

  Dekorativne vrećice iz svile za poklone. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Papirni ukrasi

  Dekorativni papiri ukrasi za razne prilike, slavlja, fešte... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Konfetni strijelci

  Za vas imamo papirne konfete pripremljene u kartonskom rukavu. Kada dno zavrtimo se papiri istrijele van. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Til

  Til je tanka, mrežasta tkanina, koja se upotrebljava za dekoriranje i aranžiranje. Nudimo različite širine traka. 5, 10 i 30 cm.

 • Svilene Ruže

  Za vas imamo svilene listiće za dekoraciju raznih boja. Savršene su za svadbe i crkvena vjenčanja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dekoracijski materijal

  Različiti proizvodi za dekoriranje i dekoraciju. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Papirni program

  Kako bi oduševili svoje goste, imamo za vas papirni program, koji uključuje cvjetne uzorke za razne prilike. Može to biti na primer piknik. A kako bi vaše rođendansko slavlje izgledalo elegantno, imamo za vas i to. Elegantnu dekoraciju. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Djevojačko i momačko

  Zabavni proizvodi, sa kojima ćete iznenaditi buduću nevjestu i mladoženju. Neka bude vaš poslednji dan u samačkom životu jedan od najzabavnijih do sad, u krugu onih koje najviše volite, i sa kojima se znate najluđe zabavljati! Sa našim proizvodima vam sve to ispunjavamo! Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Mjehurići od sapunice

  Mjehurići od sapunice sa oblikom bočica, kristala, okrašeni sa mašnama, golubovima će vam pomoći do vjenčanja iz snova. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Mašne i trake

  Mašne i trake u različitim veličinama i bojama, koje možemo koristiti za raznorazne prilike, zabave. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Svečane čestitke

  Ovdje možete naći čestitke za vjenčanje ili neke druge svečane i formalne prilike. Nudimo vam jih u bijelo krem boji, različitih oblika, interesantnih uzoraka. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Red sjedenja

  Ovdje možete dobiti sve što vam je potrebno kako biste aranžirali red sjedenja svatova na vjenčanju. Imamo nositelje i kartice različitih boja i oblika. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Folija baloni

  Ovdje možete naći sve balone, koji su napravljeni iz posebne folije sa tematikom vjenčanja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.