BALONI

Informacije

Novi proizvodi

BALONI

Ovdje ćete naći balone u čak 76 različim bojama, veličine i oblika. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

BALONI Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Dodaci

  Neophodni materijal za napuhivanje balona sa zrakom i štapići za nošenje balona. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni - lateks

  Baloni svih veličina i boja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Srca

  Baloni su napravljeni od prirodnog latexa i 100% su biorazgradivi. To znači, da ne zagađuje okoliš. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni sa helijem

  Balone punjene helijem ćemo vam poslati na vaš naslov. Veličine balona su različite. Balon je napravljen iz posebne aluminijum folije i lebdi dvije sedmice. A imamo i balone iz posebne PVC folije, i taj balon je u mogućnosti da lebdi više od čak šest sedmica. Po vašoj želji, možemo balon poslati na drugu adresu, kao poklon. Molimo vas, da napišete tačan datum, kad da vam dostavimo balon. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Modelirani

  Balon animatori - Twisteri po svijetu upotrebljavaju Qualatex balone. Nudimo sve veličine, oblike i boje, koje su vam potrebne. Baloni podnose oblikovanje i izradu raznih figura. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Nikoloon

  Marka Nikoloon pripada Niku Fricu - svjetsko poznatom umjetniku sa balonima. Trenutačno predstavlja devet različitih CD i DVD seminara i još nekih unikatnih pribora za one, koji se profesionalno bave balonima. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Oprema za napuhavanje

  Za vas imamo profesionalna opremu za napuhavanje balona. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Folija baloni

  Ovdje možete naći balone, koji su napravljeni iz posebne folije. Baloni nisu naduvani.Folija balone možete puniti sa zrakom i sa helijumom. U ponudi imamo Disney heroje, balone sa brojevima i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Edukacija

  U ovoj kategoriji možete naći DVD-jove svijetsko poznatih ustvarača i dizajnera dekoracija iz balona, kao što su Niko Fric, Alberto Falcone, Sue Bowler, Colin Stewart. Uz njihove DVD vodiče naučiti ćete se puno novih tehnika dizajniranja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni za darove

  U ovoj kategoriji možete naći 18" (45,7cm) balone, koji su napravljeni za spravu "Super Stuffer", za dizajniranje darova. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Utezi za helij balone

  O uvoj kategoriji moči ćete naći uteze za vaše napuhane helijum balone. Utezi če vam pomoći, da vam balon ne pobjegne. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • 321Q, GEO Donut-Blossom
 • Baloni sa LED...
 • Quick Link - baloni za...

  Lateks Quick Link su baloni za dekoraciju, koji se vežu međusobno sa dve strane. Sa Quick Link balonima možete napraviti lukove, stupove i druge dekoracije. Mnogo toga će biti puno jednostavnije, brže i lakše. Balone imamo u raznim bojama, veličinama sa tisakom ili bez.
  Može se puniti sa zrakom ali helijom.

 • Balon glava od miši

  Ili obožavate Mickey i Minnie Mouse miši? Sad imamo balone u obliki glave od miši u različnima bojama.