Informacije

Novi proizvodi

Mašne za stolice

U ovoj kategoriji vam nudimo mašne za stolice u različitim kombinacijama boja, izrađene od satena ili organze. Možete jih koristiti za ukras stolice za vjenčanje, razne zabave ili domaću dekoraciju. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naš...

U ovoj kategoriji vam nudimo mašne za stolice u različitim kombinacijama boja, izrađene od satena ili organze. Možete jih koristiti za ukras stolice za vjenčanje, razne zabave ili domaću dekoraciju. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Više

Mašne za stolice Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

  • Organza mašne
    Organza je neopisivno nježna, tanka, svilena i porubljena tkanina. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.
  • Satenske mašne
    Saten je nježna, elegantna i pomalo svjetlucava tkanina. Baš iz svih tih razloga izgleda vrlo elegantno. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.