Informacije

Novi proizvodi

Folija baloni

Ovdje možete naći balone, koji su napravljeni iz posebne folije. Baloni nisu naduvani.Folija balone možete puniti sa zrakom i sa helijumom. U ponudi imamo Disney heroje, balone sa brojevima i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na d...

Ovdje možete naći balone, koji su napravljeni iz posebne folije. Baloni nisu naduvani.Folija balone možete puniti sa zrakom i sa helijumom. U ponudi imamo Disney heroje, balone sa brojevima i mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Više

Folija baloni Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Balon na štapiću

  Baloni su naduvani sa zrakom i stoje na štašiću, tako da su sigurni i za najmlađe. Imamo balone u obliku delfina, žirafe, pingvina te mnoge druge. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Pjevajući baloni
  Ovdje možete naći balone, na kojima su naštampani heroji i 'Happy Birthday'. Kada balon malo kucnemo na dotično mjesto, ono krene igrati.Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.
 • Disney, Smiley in...

  Tko vam se više sviđa? Hello Kitty? Štrumpfovi? Hannah Montana? Ili možda Spiderman? Sve nabrojane heroje, i mnoge druge, možete imati u svom domu. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Zvjezdice

  Ovdje možete naći folija balone oblikom zvjezdica, različite veličine i boja. Manje zvjezdice (balončiće) možete napuniti zrakom, a veće i helijumom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Srca

  Ovdje možete naći balone oblikom srca, koji su različite veličine i boje. Manja srca možete napuniti zrakom, dok veća mogu i sa helijumom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Okrugli baloni

  Ovdje možete naći okrugle balone svih veličina i boja. Manje balone možete napuniti zrakom, a veće balone i helijumom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dekorativni baloni

  Štampani dekorativni baloni kao oblika, više vrsta. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Životinje i razni oblici
  Za vas imamo balone, čiji obliki su životinjski i razni drugi. Ovdje možete naći tigra, dinosaura, puža, traktora, bagra... Balone možete napuniti zrakom ili helijumom.Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.
 • Rođendanski baloni
  Folija baloni, koji će vam uljepšati vaše slavlje. Balone možete naduvati sa zrakom ili helijumom.Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.
 • Baloni za rođenje

  Ovdje možete naći balone, koji su primjereni za rođenje, i napravljeni su iz posebne folije. Nisu naduvani, a dozvoljeno je duvati jih zrakom ili helijumom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Posebne prilike

  Ovdje možete naći folija balone za posebne prilike. Na balonima imate različite napise kao što su na primer: Happy anniversary, Good luck, Get well i mnoge druge. Balone možete također napuniti sa zrakom ili helijumom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Godišnjice

  Baloni različitih boja sa brojevima. Dostupni su vam baloni za prvi rođendan i sve do broja 80. Možemo ga napuniti sa zrakom ili helijumom. U napketu dobijete jedan naduvan balon. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Mini brojevi i slova

  U ovoj kategoriji moći ćete naći folija balone 16" (40.6 cm) velike brojeve od 0 do 9 i slova od A do Z i sa slovima X,Y,Z,W,Q i sve te u 4 različite boje: zlatna, magenta, plava, srebrena. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Naljepke
 • Folija brojevi

  Ovdje možete naći folija balone u obliku brojeva, velike 95cm-110cm, različitih boja. Baloni se pune helijem ili zrakom. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja'.