DEKORACIJA

Informacije

Novi proizvodi

DEKORACIJA

Prelijepe dekoracije za sve vrste zabave. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

DEKORACIJA Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Mašne i trake

  Mašne i trake u različitim veličinama i bojama, koje možemo koristiti za raznorazne prilike, zabave. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Konfeti

  Konfeti različitih oblika i boja. Upotrebljavamo jih kao dodatak kod dekoracije. Najćešće jih posujemo po stolnjaku i pri tome ukrasimo stol. U vrečici je 14 g kofteta. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Papir dekor

  Papirna dekoracija koja će oživeti vašu ljetnu zabavu raznim figurama, bojama. A uz to i mogućnost, da bude okrašen prostor za zabavu vedriji pri rođenju djeteta sa raznim dudama, papirnim okrasima... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Girlande

  Girlande su napravljene iz papira. Imamo girlande različitih boja i veličina. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Lampioni i laterne

  Nešto drugačije i jedinstveno za učinak, da bude vaša zabava posebnija, savršenija. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Poklon ambalaža

  Ovdje možete naći vrećice za poklone za djecu, za odrasle, papir za zavijanje, poklon korpice... Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Olovke za staklo

  Olovke različitih boja (bijela, crna, srvena, zelena, plava, žuta, narančasta, ljubičasta) za pisanje, slikanje ili crtanje po staklu. Olovka je jednostavna za upotrebu. Očisti se sa vodomi sapunom. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Stolnjaki

  Jednobojni plastični stolnjaki različitih dimenzija. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Plakati, tapete

  Sa našimi zidnimi plakati i priborom možete u trenutku promijeniti izgled vaše sobe ili nekog drugog prostora. Možete birati između Hawai stila, ili usrećite djecu sa Disneyevimi heroji. Ako se želite u nekom trenutku osjećati kao bitna VIP osoba, imamo za vas i crven tepih. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dodaci

  Dodaci koji če vam olakšati dekoraciju vašeg prostora i zabave, koje planirate. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Viseča dekoracija

  Kod nas možete kupiti viseču dekoracija u različnima bojama sa sličicama, brojema...

 • Ukras od stiropora

  Nešto novo za use ustvarjalce. Sad imamo ukrase od stiropora. Možete jih obojiti, ljepiti ili obesiti.