Informacije

Novi proizvodi

Baloni - lateks

Baloni svih veličina i boja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Baloni - lateks Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Sve veličine

  Baloni su napravljeni od prirodnog latexa i 100% su biorazgradivi. To znači, da ne zagađuje okoliš. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Novogodišnji baloni

  Novogodišnja atmosfera se već primećuje, zato smo za vas pripremili nešto, što će vaše slavlje učiniti još sretnijim. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni za posebne prilike

  Ovdje možete naći balone za različite posebne prilike. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Brojevi

  Baloni za djevojčice i dječake, na kojima su napisani brojevi. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Rođendan

  U ponudi imamo različite balone sa napisima. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Vjenčani

  Za vas imamo balone, koji su primjerni za vjenčanja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Mali tiskani

  Za figure koristimo male tiskane balončiće, sa kojima si pomažemo napraviti još bolje modele. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Slovenski Logotipi

  Kod nas možete naći najviše balona u Sloveniji, na kojima su različiti napisi. Njima možete ukrasiti različite zabave.Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Krštenje

  Baloni sa posebnom dekoracijom koja je primjerena za krštenje. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Veliki tiskani

  Ovdje možete naći balone, kojima je prečnik 90 cm. Nudimo vam različite boje i tiskove. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni za rođenje

  Rođenje djeteta je nešto najljepše. Ukrasite svoj dom sa našim balonima, koje imamo u ponudi u nježno roza, plavoj i drugim pastelnim bojama. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni sa točkicama i...

  Nešto za sve ljubitelje točkica i zvjezdica. Ovdje možete naći balone, koji su dekorirani sa bjelima i crnima točkicama i zvjezdicama. Baloni su dostupni u različitim bojama. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Cvjetići

  Za sve one, koji vole ljeto i proljeće. Nudimo vam balone sa tiskom cvjetića. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Dekorativni baloni

  Nudimo vam različite balone. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Baloni po boji

  Boji različitih boja. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

 • Životinje i dječji motivi

  Da li vaše djete više voli domaće životinje ili dinosaure? Da li više voli sport ili avtomobile? Ovdje možete naći balone za sve ukuse, koji su štapani raketama, bagerima i raznim životinjama. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.