Ostale zabave

Informacije

Novi proizvodi

Ostale zabave

Party program za različite mogućnosti i godine - 18, 30, 40, 50 i 60. Neka Vaša zabave bude još bolja, posebna i upadljiva! Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

Ostale zabave Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

  • USKRS

    Uskrs je jedna od najdužih tradicija koja i danas traje. Motivi i boje jaja imaju bogato simboličko značenje. Zato vam u ovom programu nudimo raznolike proizvode, koji će učini vaše slavlje Uskrsa posebnije. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

  • Krštenje, pričest

    U ovoj kategoriji ćete naći nešto, što će vaš dan učiniti posebnim. A to je dekorativni materijal, papirni program i baloni. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

  • Posebno za mame

    Kako bi usrećili svoju mamu, možete joj također kupiti balon sa napisom 'Happy Mothers Day'. Taj može biti punjen sa helijumom ili latex balon. Naruđbe odane do 15h će biti poslane još danas. Za više informacija pogledajte na 'Česta pitanja' ili pozovite na broj, kojeg možete naći na dnu naše web stranice.

  • Zabava za maturo