15 proizvod(i)
646Q Dizajniranje sa stupovima 646Q Dizajniranje sa stupovima
41,10 €

Kroz cijelu ljudsku povijest, stupovi se smatraju jednim od najboljih načina prikaza izražavanja svoje umjetničke vještine.

Na DVD-u će vam Alberto Falcone, CBA pokazati kako stvoriti različite stupce, i dizajn tehnike. Za sve to upotrebljava 646Q modelirane balone kao glavni element.

Vrijeme: 125 minuta (2h 05min)

 

 

Smijeh za ozbiljan posao Smijeh za ozbiljan posao
41,10 €

Šta je izgubljen dan? Dan, kad se nisi nasmijao. Na DVD-u vama Alberto Falcone, CBA pokazuje kako smijeh može promijeniti vašu tvrtku ili uslugu koju nudite.

Pokazuje mnogo različitih načina za korištenje Qualatex "Smile Face Baloons" S njima se stvaraju sve od najmanjeg (13 cm) "Mini smijeha" na 2,5 m visok "Planina smijeha".

Vrijeme: 122 minuta (2h 02min)

"Bean Distortion" i ostali obrazi "Bean Distortion" i ostali obrazi
41,10 €

Na DVD-u će vam Alberto Falcone, CBA pokazati kako stvoriti lica iz balona,sa originalnom tehnikom, koju je stvorio sam i zove "Bean Distortion". Na DVD-u ćete naučiti ovu tehniku, korak po korak, s tim će se poboljšati i povećati vaša sposobnost stvaranja dekoracija i ono što je najvažnije zadržati svoje klijente sretne.

Vrijeme: 107 minuta (1h 47min)

"Bean Distortion" i ostali obrazi
41,10 €

Jednom davno, jedna mlada ljepotica promijenila 260Q modelirne balone u čarobnu zvijezdu. Korištenjem modelirnih balona (160Q, 260Q, 350Q, 646Q), Alberto Falcone vam pokazuje ne samo jednostavne oblike poput cvijeća i kolača, nego i teže oblike, kao što su izražavanje lica i druge nevjerojatne umjetnosti i skulpture od balona.

Vrijeme: 122 minuta (2h 02min)

Najbolje želje
41,10 €

Na DVD-u vama Alberto Falcone pokazuje kako uz pomoću 45 cm folija balona i malo kreativnosti, povećati vrijednost vaše svakodnevnega ukrasa.

Saznajte korak-po-korak tehnike, koje vam omogućuju da napravite  veće oblik dekoracija.

Vrijeme: 122 minuta (2h 02min)

Huggables
41,10 €

Jednostavna tehnika koje je umjetnik Alberto Falcone, koji je pokupio nagrade na "Los Angeles Twist & Shout" i "Florence Baci balon konvencije u 2009." To je lijep i atraktivan način za stvaranje fascinantnih figure.

Nakon pregleda DVD-a, imat ćete apsolutno nikakav problem u stvaranju izuzetnih oblika balona, bilo životinja ili čovjeka.

Vrijeme: 154 minuta (2h 34min)

Lanac mjehuriča
41,10 €

Otkrijte čaroliju umjetnosti "Bubbles Chain" s ovim korak-po-korak DVD vodičem.

S ovom čudesnom tehnikom i korištenjem kvalitetnih 38 cm (15 inča) Solid Color Qualatex Bubbles, vama Alberto Falcone, CBA, pokazuje kako napraviti različite ideje za duge i lijepe dekoracije.

Vrijeme: 93 minuta (1h 33min)

Nevjerovatni darovi
41,10 €

Alberto Falcone vas uči kako povećati zaradu pomoću "Stuffer Machine," poseban stroj za pakiranje poklona, koji je jako popularan u party  trgovinama i cvjećarama. Također pokazuje kako vezati svoje darove - poput bocu šampanjca, medo, cvijeće i novca - u 45 cm Qualatex balona.

Vrijeme: 166 minuta (2h 46min)

Nema više proizvoda za učitavanje. Došli ste do kraja popisa!