Korištenjem web stranice dopuštate upotrebu kolačića u skladu s našim Pravilima o internetskim kolačićima.

 • Novo
  Jednorog - folija balon
  • Jednorog - folija balon
  • Jednorog - folija balon
  • Jednorog - folija balon

  Jednorog - folija balon

  PartyDeco
  Kritika (0)
  9,40 €
  Na lageru

  Jednorog balon je napravljen iz posebne folije.

  Veličina: 73 x 90 cm

  Možete ga napuniti sa helijem ili sa zrakom. Može vam koristiti za dekoraciju ili kao dar.

  U paketu dobijete jedan nenaduvan balon.

  Preporučujemo upotrebu ručne pumpe za napuhavanje zrakom! Kada se balon napuha, automatski će se zapečatiti i nema potrebe da ga vežete koncem ili čvorom!

  Pogledajte dolje za VIŠE INFORMACIJA!

  Količina:
  18Proizvoda

  Zadnji put kada je proizvod dodan u vašu košaricu: 2022-05-11

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Dostava
  • Uvjeti
  • Zaštita podataka
  • Dostava
  • Uvjeti

  Folija baloni su osjetljivi na ekstremne promjene temperature. U hladnom zraku se mogu smanjiti, a se opet u toplome povečati. Previsoka temperatura može dovesti balon do raztezanja i balon može puknuti. Folija balon je napuhan helijem, plutaju nekoliko tjedana, a može se ponovno napuniti. Folija baloni mogu provoditi struju. Nije dozovljeno jih puštati u zrak, nemojte jih koristiti u blizini struje ili dalekovoda. Nemojte koristiti metalne trakove i neka bude balon privezan na neku utez. Kad balon punite, morate imati poseban ventil, koji sam napuni balon do veličine koju može balon postiči. Kad se balon puni morate biti oprezni na „gubice“ kod ruba, te ne smiju postati potpuno gladke. Folija balon nije razgradljiv.

  Proizvod nije primeran za djecu mađu od 3 godine zbog mogućnosti uzimanja malih čestica. Preporučuje se nadzor odraslih. Preporučuje se da slijedite upute za daljnju upotrebu.

  Balon u paketu, napunjen sa helijem, biti će poslan na vašu adresu. Ako želite, možemo ga poslati na drugu adresu kao dar za prijatelja. Prilikom izpunjavanja podataka na blagajni označite plaćanje sa PayPalom odnosno bančnom karticom ili sa bančnom uplatom, što znači da imamo vaše plaćanje na našem računu, prije nego što pošaljemo balon u vašem imenu. Ako se odlučite za bančnu uplatu, onda će se vam uz potvrdu naruđbe odmah izpisati podatci za uplatu. Preporučavamo, da nas dodatno obavijestite na e-mail: info@magic.si o plaćanju, inače može sve skupa trajati više dana. Balonu možemo dodati poruku, koju napišete pod »primjedbe«. Na odabir imamo i različite čestitke, koje možete kupiti u kategoriji »Čestitke«. Mašna kao dekoracija nije uključena u komplet i cijenu.

  PartyDeco
  FB74
  18 Artikli
  1899-12-30

  Posebne reference

  Nitko još nije ocijenio ovaj proizvod.

  Ocijenite ovaj proizvod
  Jednorog - folija balon
  chat Komentari (0)
  Zasad nema recenzija kupaca.
  Jednorog - folija balon

  Jednorog - folija balon

  9,40 €