Uvjeti

1.        Uvjeti

Sve cijene u našoj web trgovini su završene sa obzirom na dan naruđbe i uključuju PDV. Cijene su izražene u eurima.

Svi proizvodi, koji su na lageru, će biti isporučeni u roku od 2-3 dana od datuma vaše naruđbe po GLS dostavi. Poštarina se naplaćuje po trenutnoj cijeni GLS-a, i već su vidljive prilikom naručivanja proizvoda.

U 95% sve proizvode pošaljemo sljedeći radni dan. Dakle, proizvod ćete dobiti najkasnije u roku od 3 radna dana. Svaka kupnja u našoj trgovini je 100% sigurna s jamstvom. Proizvod možete bez objašnjenja vratiti u roku od 14 dana od dana kupnje. Vraćeni proizvodi moraju biti neiskorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

Ugovor o kupnji se hrani na štabu našeg preduzeća i možete ju primiti uz pismeni zahtjev. Pišite nam na adresu:


Magic d.o.o. , Kvedrova cesta 1, 8290 Sevnica

Nakon završetka kupnje ćemo vam poslati potvrdu o primitku Vaše naruđbe.

U slučaju pogreške ili oštećene robe, vas molimo, da nas o tome obavijestite pismeno na našu adresu, putem e-maila na info@magic.si ili nas pozovite na 091 3463 778.

Potrošač ima pravo, da u roku od 14 dana od dana primitka robe, tvrtku obavijesti, da odustaje od ugovora, bez da je dužan dati razlog svoje odluke.

Smatra se da je poruka pravodobna ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak, nastali sa strane potrošača u vezi s otkazom ugovora, je trošak povratka robe. Tog mora vratiti u roku od 30 dana od dana obavijesti o povlačenju.

Vraćena roba mora biti vraćena netaknuta i u istoj količini. Otkupnina neće biti prihvaćena. U slučaju povrata, vas molimo, da nas obavijestite pismeno ili putem telefona. Svoj zahtjev nam pošaljite na adresu:

Magic d.o.o. , Kvedrova cesta 1, 8290 Sevnica

Odstupanje od ugovora

Ako potrošač odustane od ugovora, mu mora preduzeće vratiti sve uplate. Vraćanje uplate treba preduzeće izvršiti što prije moguće, u roku od 30 dana od primitka obavijesti o povlačenju. Ako preduzeće kasni sa vraćanjem uplate, ono mora potrošaču pored kamata na zakašnjela plaćanja platiti još desetinu uplata za svakih dopunjenih trideset dana kašnjenja u plaćanju.

Za detaljnije informacije o proizvodu ili povrat novca, ili za bilo kakvu pomoć pri korištenju proizvoda, nas pozovite na 091 3463 778. Dostupni smo svaki radni dan od 7:00 – 17:00.

Sklapanje ugovora

 2.        Sklapanje ugovora – vodić za kupnju

Proizvode, koje želite naručiti jednostavno 'Dodajte u košaricu'. Ukoliko želite naručiti više od jednog proizvoda, popravite količinu i kliknite 'Popravi količinu' prije nego što nastavite sa kupnjom ili završite kupnju. Ako ste odlučili, da ćete naruđbu platiti po primanju poštara, kliknite 'Poštarina'. Kada završite sa kupnjom, ispunite podatke, koji su nam potrebni. Već pri kraju naruđbe provjerite količinu i iznos naruđbe. To ćete sve moći provjeriti još jednom, kad budete primili automatsku potvrdu sa cijelom naruđbom na vaš mail.  Moguće pogreške i popravke možete poslati naknadno na info@magic.si, ili pozovite radnim danima od 7:00 do 17:00. Naruđbe pošaljemo isti dan, zato nas o promjenama obavijestite u najkraćem mogućem roku.

 3.        Podaci o dostavi

Naručeni proizvodi iz naše online trgovine će biti isporučeni putem GLS-a.

Proizvodi, koji su na lageru, će biti isporučeni najkasnije u roku od 3 radna dana. Ako naručeni proizvodi neće moći biti isporučeni na vrijeme, mi ćemo vas o tome obavijestiti, kako ćemo upotrijebiti vaše kontaktne podatke, koje ste na povjerili prilikom naručivanja.

U 95% sve proizvode pošaljemo sljedeći radni dan, tako da ćete jih primiti najkasnije u roku od 3 radna dana. Ako ste nam ostavili pogrešne kontaktne informacije, vas nećemo moći obavijestiti o dostavi. U slučaju, da proizvod ne primite u tom danom roku, nas kontaktirajte na 091 3463 778 ili putem e-maila na info@magic.si.

 4.        Identifikacija kupaca po primitku proizvoda

Dobavljač ili od njega ovlaštena usluga dostave, ima pravo na primjeran način provjeriti identitet stjecatelja proizvoda (vid osobne ili druge dokumente), jer sa tim osiguravamo, da naručeno blago isporučimo pravoj osobi.

 5.        Pravna osoba: novac unaprijed

U slučaju naruđbe proizvoda sa strane pravne osobe, se plaćanje može izvršiti nakon ispostavljenog računa, i proizvode dostavimo pravnim osobama u dogovorenom roku po primanju uplate. Dok kupac ispunjava podatke mora kod 'Dodatnih želja' dodati, da želi plaćati po predračunu, ili nazvati na 091 3463 778, i sve se dogovoriti.

 6.        Važeći cjenovnik

Sve cijene proizvoda su po važećom cjenovniku od 1.1.2016 do daljnjega.