Slanje i dostava


 

Dostava proizvoda se vrši putem dostavne službe GLS.

Dostava naručenih proizvoda u našoj online trgovini je izvedena u najkraćem mogućem roku, ovisi o dostupnosti proizvoda . Proizvodi se isporučuju na adresu, koju ste naveli pri registraciji ili kupnom postupku, preporučujemo da dodate adresu na kojoj ćete se nalaziti prije podne. Također preporučujemo da nam napišete mobilni broj, na kojem ste dostupni prije podne, kako bi vas mogao kurir kontaktirati i dogovoriti se sa vama o načinu dostave.

 Otkupninu paketa možete GLS kuriru uz dostavu plačati sa gotovinom ili kreditnom / debetnom karticom (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD)

 U slučaju, da ćete svoje proizvode platiti sa karticom, onda će vam se dodatno zaračunati troškovi pristojbe u vrijednosti 1,43% od iznosa otkupnine, za koju će vam GLS kurir izdati račun.

U slučaju neuspješnog pokušaja dostave, će vam GLS kurir pustiti poruku u neuspjeloj pošiljki. Na poruci je naveden broj paketa i telefonski broj GLS dostavne službe, i njihova elektronska adresa.

Na navedene kontaktne informacije se možete obratiti i naručiti ponovnu dostavu paketa na vašu adresu, ili se dogovorite, da vam paket isporuče na drugu adresu (gdje ćete biti u vrijeme dostave dostupni).

Po vašoj želji se možemo sa GLS-om dogovoriti i za dostavu paketa u vaš ajbliži Parcel Shop (paketnu trgovinu), gdje možete paket preuzeti sami sa priloženim brojem paketa i osobnim dokumentom.