Hounted Halloween Jack - b.balon u paketu

U paketu dobijete rastezljiv PVC balon napunjen sa helijem, na traku i sa utegom. Primjeran za posebni poklon. Balon lebdi u zraku više vremena, ovisno o upotrebi i o promjenama temeperature. Balon možete više puta dopuniti sa helijem, zato priporučujemo, da naručite i helij za jednokratnu upotrebu.

Prečnik: 55 cm

 

Pogledajte dolje za VIŠE INFORMACIJA!

 

 

- lebdi dva mjeseca

21936
16 Predmeti
Magic Baloni
15,50 €
Porez uključen
Opis

Bubble – rastezljivi PVC baloni su otporni na pucanje, ali nažalost nemožemo vam to u potpunosti zagotoviti. Izredno su otporni na vanjske promjene (do 60 dana). Bubble baloni mogu puknuti, ako u blizini koristimo oštre predmete ili u vručini. Bubble balon je ne-alergan i ima ventil, koji se sam zatvori. Kad napuhujete balon pazite na oči i uši. Boje koje su upotrebljene na ovom balonu, su potvrđene sa strane vladnih standarda, koji se nanose na dječije igračke. Vlažna vrećica u ambalaži nije za upotrebu, zato ju odmah bacite. Shranite ove podatce za buduću upotrebu.

Proizvod nije primeran za djecu mađu od 3 godine zbog mogućnosti uzimanja malih čestica. Preporučuje se nadzor odraslih. Preporučuje se da slijedite upute za daljnju upotrebu.

Balon u paketu, napunjen sa helijem, biti će poslan na vašu adresu. Ako želite, možemo ga poslati na drugu adresu kao dar za prijatelja. Prilikom izpunjavanja podataka na blagajni označite plaćanje sa PayPalom odnosno bančnom karticom ili sa bančnom uplatom, što znači da imamo vaše plaćanje na našem računu, prije nego što pošaljemo balon u vašem imenu. Ako se odlučite za bančnu uplatu, onda će se vam uz potvrdu naruđbe odmah izpisati podatci za uplatu. Preporučavamo, da nas dodatno obavijestite na e-mail: info@magic.si o plaćanju, inače može sve skupa trajati više dana. Balonu možemo dodati poruku, koju napišete pod »primjedbe«. Na odabir imamo i različite čestitke, koje možete kupiti u kategoriji »Čestitke«. Mašna kao dekoracija nije uključena u komplet i cijenu.

detalji o proizvodu
21936
16 Predmeti